QUI SOM

La marca torrentina EL NET, amb Salvador Simó Royo al capdavant, continua fidel als seus principis de conjuminar el valor dels sabors tradicionals amb el perfecte toc de l'avantguarda actual. Els mateixos principis que li van espentar, fa quasi una dècada, el 21 de desembre de 1999, a crear una Carnisseria i Xarcuteria selecta en el Carrer del Pintor Ribera, 9 de la seua localitat natal.

5ª GENERACIÓ
DE LA FAMILIA 

Per les venes del jove Salvador, collita de 1974, transita la 5ª Generació d'una família dedicada a alimentar de forma exquisida als habitants de la capital de L'Horta Sud. "En el nostre treball quotidià apliquem la modernitat a l'essència d'antany. No tot val. Cerquem l'especialització de les matèries de carn, dels materials selectes".


Perquè, tot el que es veu en les seues vitrines, "comença abans, amb la base genètica del que venem. Acudim allí on es produeix la millor matèria primera, bé siga Astúries, León o Segòvia, o on siga, per a crear una alimentació sana, de qualitat i al millor preu possible".

A més, "el pas dels anys ha demostrat que els nostres majors sabien molt bé el que feien i, francament, ho feien molt bé". Per açò, "EL NET" amb Salvador continua, dia a dia, afermant el pes de la tradició, el bon fer del passat, amb la present avantguarda alimentària, amb el més modern i les últimes tecnologies...


Salvador Simó Royo, juntament amb el seu equip de professionals, ha fet del treball la seua passió, el seu permanent somni. "Gaudisc amb el treball. Estic preocupat pel nou, per aportar idees a la meua empresa, EL NET DE RICARDET, S.L., sense trencar amb la tradició que portem en la nostra essència". 

Aquesta forma de ser i de treballar, li ha portat a collir tant el reconeixement de la societat dins de la seua ciutat com fora, amb Premis com el de la Consellería al Comerç Excel·lent i el d'Artesania, entre uns altres, a més de mostrar amb orgull l'haver participat en l'obtenció del rècord Guiness del xoriço més llarg i que el seu bon fer tinguera ressò en entrevistes en Antena 3 TV i Canal 9, entre altres mitjans.

ESSÈNCIA i BON FER

"EL NET" ha creat l'hàbit a Torrent de comptar amb una excepcional Delicatessen. A més, periòdicament, en cada estació de l'any, ofereix productes únics i tradicionals de la seua ciutat, que es poden gaudir sempre previ encàrrec. I, dia a dia, a més de les carns selectes i dels embotits frescos i propietaris, el toc perfecte en els seus foie gras "micuit" artesanal i les elaborades i elegants safates de xarcuteria, imprescindibles en reunions familiars i/o d'empresa.


Salvador Simó Royo, "EL NET", contínua així, aportant la seua essència i bon fer a la seua localitat natal. Torrent li ho agraeix.


SEGUEIX-NOS

ADREÇA
C/ Pintor Ribera, 9 baix
46900 Torrent (València)

CONTACTE
info@elnetdericardet.com
Tel: 96 156 41 64
Fax: 96 157 35 64

PEDIDOS

  • Whatsapp: 672 385 642
  • pedidos@elnetdericardet.es
  • Facebook